Hoeveel producten toon ik in mijn banner?

U heeft een webshop met tientallen, zo niet honderden producten. Kunt u in uw banner het best reclame maken voor één product of kunt u beter een overzicht van al uw producten tonen?

Het antwoord is niet eenvoudig en hangt samen met de sites waarop u adverteert. Stel dat u online fietsen verkoopt. Op een website met fietsroutes voor senioren is het interessant om in uw banner één fiets voor die doelgroep te tonen, met de nadruk dat u nog meer fietsen verkoopt. Op een algemene site over fietsen als recreatie is het wellicht verstandiger om meerdere fietsen te tonen waarvoor u een goede aanbieding kunt doen. Op een site voor mensen die flink actief zijn op het gebied van fietsen mag u aannemen dat deze bezoekers hun ‘adresjes’ al hebben en kunt u zich beter richten op een van uw unique selling points: uw kennis van zaken, uw voorraad, uw bereikbaarheid, uw dienstverlening.

Hieronder een voorbeeld van een GIF-banner die we ontwikkelden voor DesignScheerset.nl waarin slechts één product wordt getoond. Ernaast een GIF-banner die we maakten voor Koter Kado waarin meerdere producten worden getoond maar juist de veelzijdigheid wordt onderstreept.

                


Reageren? Stuur een mail naar info@mediago.nl

© Bannerstudio